High Coast Malamutepack
Det är min flock och jag

Om oss

Joakim Rydkvist

Hej, jag heter Joakim och kallas Jocke! Jag lever och bor i hjärtat av Höga Kusten med mina tvillingar och mina Alaskan Malamute.

Hela mitt liv har jag varit intresserad av hundar och har delat mitt liv med dem. För några år sedan träffade jag på rasen Alaskan Malamute och jag började känna hur speciell denna ras är. Så jag bestämde mig för att ta en pensionerad hund till mig. Efter att hon somnade in så började jag bygga min nuvarande flock, som jag tränar och arbetar med. Jag försöker spendera så mycket tid med dem som möjligt, för varje minut med dem är speciell. De är den största av av de 4 polarraserna. Jag skulle vilja dela den erfarenheten med dig! Möt och starta ett äventyr med oss!

Hundar

Chilly

Chilly är vår äldsta hund. Flockens mamma hon vill ha koll på de mesta. Hon är lugn och försiktig av sej när det händer nåt nytt men är så snäll, hon pratar riktigt mycket.

Johnny

Om en hund kan bli kramarnas mästare så är Johnny den. Han pratar också mycket men bli inte rädd han pratar mest. Många älskar honom med den vita pälsen.

Ragnar

Ragnar var den första i vår lilla flock han har tyvärr somnat in efter en olycka, han hade mycket självförtroende och han har sin egna vilja men det har ju även de andra. Han älskar barn och vill ofta leka med alla, men han vet inte riktigt hur stor han är.

Winga

Är vår yngling i flocken. Hennes föräldrar är Johnny och Chilly. Hon har drivet för att kunna bli en ledarhund så småningom lyhörd och vill så mycket. Hon vill alltid vara först men är ändå lite försiktig när vi är ute på äventyr. Hon vill alltid leka och ha skoj.

Zorro

Zorro är en valp från Chillys andra kull. Zorro var den enda som klarade sej när Chilly blev sjuk.

Zorro is a puppy of Chillys second litter. Sadly, this litter had an ilness. But our little fighter Zorro survived. For me he is a real special and close friend. His daddy Trax is a successful and experienced sleddog. So I hope for many nice winter adventure with my little Zorro.

Följ oss varje dag

För att få en bra bild av vad vi gör med hundarna. följ oss gärna på Instagram

Show some love

Har du fortfarande frågor?  Tveka inte att kontakta oss.

Hitta till oss

Hur hittar du oss

Bil

Jag bor vid foten av Skuleberget mitt i världsarvet Höga Kusten. Kör E4 till Docksta och sväng av till "Naturum". Ta sedan korsningen rakt åt vänster. Följ vägen tills du hittar "High Coast Malamutepack"-skylten till vänster. Bilar du från Stockholm tar det cirka fem och en halv timma med normal trafik. Från Örnsköldsvik tar det en halvtimma. Du hittar mig på Google Maps med länken nedan.

Bila: Google Maps

Buss

Du kan välja mellan två bussföretag: Y-Buss eller Din Tur. Båda är representerade i söder och norr. Om du väljer Y-Buss är hållplatsens namn "Docksta Marina", om du väljer Din Tur är hållplatsen "Naturum Höga Kusten E4". Båda ligger inom en 1,5 kilometer radie från vår kennel.

Köp bussbiljett: Y-Buss eller Din Tur
Promenad: Docktsa Marina eller Naturum Höga Kusten E4

Tåg

Närmsta tågstation är Örnsköldsvik Resecentrum. Därifrån kan du ta bussen till Docksta. Bussarna tar cirka 35 minuter.
Nattåg går också från Stockholm.

Köp tågbiljett: SJ

Flyg

Från Stockholm/Arlanda flyger du med SAS till Örnsköldsvik Airport och delar därefter en flygtaxi (förbokas) till Övik Resecentrum. Därifrån kan du ta bussen till Docksta.

Köp Flybiljett: SAS

Boka Flygtaxi: Örntaxi